Här är vinnaren av ARTBOARD 2023!
Läs mer om alla finalisterna nedan och Grattis till "no Future" som blev det vinnande bidraget. Brädan kommer finnas till försäljning som en limiterad release senare i år! Tack till alla som varit med och tävla och alla som röstat!
-----------------------------------------------------------------------------
Nu har vi finalisterna i tävlingen ARTBOARD 2023!

I helgen kommer du att kunna rösta på din favorit, tävlingen sker på vår Instagram Story så se till att du följer oss där.

Vinnaren kommer att få 5 ex av sin egen designade bräda, 2000 sek i Street Style varor samt att brädan kommer säljas som en exklusiv limeted release på streetstyle08.com

Här kommer en  presentation av tävlingsbidragen i finalen!

Tack till alla som skickat in bidrag till tävlingen!!!'

Lycka till!!!

Namn på brädan: Oak Night
Story: An oak tree on a summer night with a full moon and shining stars in the background. For me art is important. It is a way to show how you feel and it is wonderful how many styles you can express with art. 
Design av: Coman

Namn på brädan: Marshmallow flies
Story: För mig är grafik något som är väldigt viktigt. Redan som liten har jag alltid dragits till det visuella, lekfulla och färgglada. Som ungvuxen har jag allt mer tänkt på hur fantasifull man var som barn, och kan sakna denna nostalgiska känsla. I min design har jag försökt att spegla kärleken för barnasinnet utifrån en visuella fantasi som liten. 
Design av:  @pynilsson 

 

Namn på brädan: Perks of being a skater
Story: It actually describes a possible journey of ppl getting into skateboarding. And I think every skater can relate. Injuries and fun is the game! (And so much more...)
Design av: @treemanhunter

Namn på brädan: Camera?
Story: I want to show curiosity and to see something new. That one should be open to the future. I also like penguins
Design av: @vinston.ekstedt 

 

Namn på brädan: Package from the streets of 08
Story: "Package from the streets of 08" är något av en hemlängtan för mig då jag är uppvuxen i Stockholm men förtillfället bosatt i Skåne. Tanken bakom designen är att någon har fått ett efterlängtat paket som blivit upprivet i extas. 
Design av: @alvinvictor_ 

 

Namn på brädan:  no future
Story: no future, no problem. 
habits of untethered obsolesence and restrictive tradition have brought us here. 
they won’t persist. 
luckily.
Design av: falk

Namn på brädan: Bleeding eyes
Story: En man, demonisk, beväpnad med tillhygge, blänger hotfullt på dig och ger dig fingret. Alla små detaljer bygger upp designen: ljuset i motivet, svarta konturer, de poppande färgerna…. Det lockar, mig i alla fall; om jag såg den i en affär skulle jag känna: ”den här brädan vill jag skejta”

Jag inspireras av Zilons konst; ett hav av detaljer där du ser något nytt varje gång du tittar. Ju mer man tittar ju mer vill man ha. Och lite flugsvamp på ovansidan, för vem tycker inte om svamp.

Design av: @paul.hok._.p

 

Namn på brädan: Bror
Story: Människor och figurer jag sett i tidningar, böcker, på barer, gator och torg i Stockholm och världen över. 
Design av: @vtelegin